За порадою

Шановні Вкурсівці. Я готую до Дня журналіста 25-хвилинну програму про наших газетярів, радійників та телевізійників. Цікава Ваша думка, а кого Ви вважаєте дійсними журналістами, що працюють в нашому регіоні (Буковина) і всеукраїнського масштабу??? (Якщо можна з маленькими обгрунтуваннями свого вибору) Завчасно ДЯКУЮ.

6 коментарів

Галина Дичковська
Для мене справжнім журналістом всеукраїнського масштабу завжди був Сашко Кривенко (http://uk.wikipedia.org/wiki/Кривенко_Олександр_Анатолієвич). Познайомилась з ним десь у 1987-88, цікавий час, «перестройка».
Сашко — це завджи нестандартне мислення, інтуїція, позитивно-лагідне ставлення до людей з одночасним глибоким розумінням ницості і вад тих самих людей…
Не розумію, чому Бог таких людей од нас забирає… Не вмію про нього говорити в минулому часі.
Думаю, такі постаті треба знати і пам*ятати. Вони — підмурівок справжньої журналістики. І не тільки її.
Михайло Шморгун
Буковина — Юрій Чорней(його статті дуже цікаві і заставляють задуматися), Сергій Воронцов ( це той випадок коли СУБЄКТИНИЙ погляд автора, цікавіше за тему, яку він описує )

Всеукраїнські- Куликов, Портніков, Слісаренко, Кіпіані, Наєм, Чалєнко, Безулик, Мостова, Лігачова, Мустафін, Густав Водічка…
Маріанна Антонюк
Так, Кривенко — це дуже гарний журналіст. Дуже шкода, що доводиться додавати «був»… Щодо Буковини — цілком підтримую Михайла щодо Юри Чорнея і Сергія Воронцова. Дуже глибокі і змістовні автори. Оля Гнідан гарний репортер, Емма Антонюк цікава телевізійниця, Надя Вірна дуже перспективна журналістка. Мостіпака, Чередарик не лише гарно пишуть, а й адекватно редагують, що, погодьтеся, рідкість :) І ще є кілька дуже гарних фахівців, але вони зараз з певних причин трохи віддалилися від професії. Сподіваюся на їх повернення :)
Лілія Шутяк
Голосую за Юрія Чорнея! Чудовий журналіст, у якого є чому повчитися!
Олег Хавич
З журналістів, які ще перебувають в Чернівцях — Анна Гаргаля, Олена Цинтила, Сашко Бойченко та Володимир Стефанець. Правда, з двох останніх журналіста доведеться виколупувати: Сашко насамперед письменник, а Володя — головний редактор :)
Найкращий журналіст Чернівців за останні 20 років (на мою скромну думку, звісно) — Ірина Садова, колишній заступник головного редактора «МБ». Потім Ірина була відповідальним секретарем «Газети по-київськи» в часи її розквіту, керувала газетним холдингом ОГО у Рівному. Зараз вона керує прес-службою однієї з держконтор у Києві, але справжню журналістику покинути не змогла — редагує дайджест «Контракти за місяць».
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте